11
Algemene informatie

Lightsheer laserontharing

LIGHTSHEER DIODELASER

Voor laserontharing wordt u behandeld met de state-of-the-art  Lightsheer laser, door verpleegkundige Steve Geladi.

Veilig en huidvriendelijk

Om de huid te beschermen heeft de LightSheer een gekoelde tip [5°C], waardoor de warmte van de lasterstraal geneutraliseerd wordt. Daardoor is de LightSheer ook geschikt voor de meest gevoelige huid!

Meest gestelde vragen

De High Power LightSheer Diodelaser is een geavanceerde technologie ontworpen om comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren efficiënt en blijvend te verwijderen.

De LightSheer behoort dan ook tot de beste ontharingslaser ter wereld, die de goedkeuring heeft gekregen van de Amerikaanse keuringsdient FDA [Food en Drugs Administration] om gebruikt te worden als laser voor permanente ontharing.

De LightSheer produceert een krachtige, zeer geconcentreerde en zuivere laserstraal.

De energie wordt omgezet in warmte in het pigment van de haarwortel, waardoor de haarwortels beschadigd en vernietigd worden en de haarfollikel uit de huid wordt gestoten.

 

Haargroei is verschillend bij iedereen, afhankelijk van leeftijd, stofwisseling, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

Ondanks deze verschillen doorloopt elk haar 3 ontwikkelingsfasen en varieert van de ene anatomische plaats tot de andere.

Omdat niet alle haren ter gelijkertijd groeien, bent u na gemiddeld 5 á 6 behandelingen van uw ongewenste haren op uw oksels, gezicht, rug, armen, benen, bikinilijn, buik of borst af! Ook is het een goede manier om uw baard uit te dunnen.

De eerste 3 behandelingen met een tussenpoos van 4 tot 6 weken. Daarna kunnen we een rustfase van ongeveer 2 á 3 maanden inlassen om alle haren die er nog zijn helemaal uit te laten groeien. Daarna vinden de laatste behandelingen plaats.

Voor vrouwen en mannen, die hun overbeharing als storend ervaren is de laserbehandeling het meest geschikt, voor alle zones op het lichaam, bv: gezicht, benen, borst, rug, oksels, bikinilijn,…

De haren mogen echter niet te licht zijn, lichte en witte haren bevatten nauwelijks pigment. Alle huidtypes van licht tot donker, maar liefst zonlicht, zonnebank of bruinversnellers vermijden!

Qua pijn kunnen de meeste klanten de behandeling goed verdragen. De pulsen geven een tintelend, wat prikkend gevoel, afhankelijk van het gedeelte van het lichaam, waarvan het ene wat gevoeliger is dan het andere. De huid kan erna wat rood zien en wat zwelling vertonen, maar meestal verdwijnen deze reacties snel.

 

De gekoelde tip van de LightSheer [dit is een blokje van 1 cm] wordt geplaatst op het te behandelen gebied, hij richt zich op het pigment van het haar. De behandeling varieert van een paar minuutjes tot ongeveer 2 uur, afhankelijk van het te behandelend gebied.