Algemene informatie

Coollifting

Het coolifting pistool onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op het gelaat.

Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met huidveroudering

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken bij je huidtherapeute. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.

De Coolifting beautygun ‘schiet’ onder hoge druk hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2- straal onder zeer lage temperatuur (-20 gradenC ). Hierdoor gaat een paradoxale vaatbeweging plaatsvinden en krijgt de dermis voedingsstoffen en gaan de fibroblasten (collageenfabriekje) in de huid opnieuw geactiveerd worden . 
Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.
De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.
Na iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen en elastine aan en worden deze terug op actief gezet zoals 10 jaar geleden . Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen en elastine aan te maken .
De 4 tot 6-wekelijkse onderhoudsbeurten zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt. De fibroblasten worden na verloop van tijd weer minder of  inactief met als gevolg huidveroudering , het blijft dus nodig om deze na de kuur te blijven stimuleren voor collageenaanmaak en de huidveroudering stop te zetten . Ook raden we het gebruik van de CooLifting Daily gel cream aan met een hoge dosis hyaluronzuur en vitamines om je huid van de de juiste actieve ingrediënten te voorzien.
Jouw huid heeft als het ware dat extra zetje nodig om er jong en fris uit te blijven zien.
 
De coo lifting behandeling kan als op zichzelf staande behandeling uitgevoerd worden, of als supplement bovenop je favoriete facial !