Over ons

About Zendi

Zendi bestaat uit  een ervaren team van medische en paramedische professionals gespecialiseerd in laserbehandelingen en huidverbetering alsook medisch-esthetische behandelingen.

Onze deskundige verpleegkundigen, artsen en paramedische behandelaars maken gebruik van de nieuwste behandeltechnieken en geavanceerde laserapparatuur om uw huidproblemen en overtollige haargroei aan te pakken.

Wij hanteren een holistische benadering, wat betekent dat wij uw huidzorgen in samenhang met uw algemene gezondheid en welzijn bekijken. Daarnaast werken wij met medisch goedgekeurde apparatuur om de veiligheid en effectiviteit van onze behandelingen te garanderen.

Bij Zendi geloven we in een persoonlijke aanpak en luisteren naar uw specifieke behoeften en wensen. Zo kunnen wij maatwerkbehandelingen bieden die aansluiten op uw individuele situatie.

Om uw huidconditie te verbeteren, maken wij gebruik van de hoogwaardige producten van Dermaceutic. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om uw huid te voeden, te herstellen en te beschermen vanuit dermatologisch onderbouwde visie.

5/5

Geweldig! Op basis van 59 reviews.

5/5

Wat een fantastische ervaring!
Ik voelde me even een Hollywoodster 🤩
Wat ik vooral waardeerde, is zijn kennis als verpleger die hij deskundig toepast.
Kortom bij Steve ben je in goede handen ook als je een moeilijkere, gevoelige huid hebt.

Catharina Magon
5/5

Top bedrijf. Mijn behandelaar, Steve, is een echte professional en geeft eerlijk en duidelijk advies over wat het beste werkt in jouw situatie. Hij heeft mij als transgender client uitstekend begeleid. Daarnaast is Steve ook gewoon een super mens om mee te praten: je voelt je meteen op je gemak. 🌈

Max
5/5

Super content van de zorgen bij Zen’Di. Ik kijk altijd uit naar mijn bezoek bij Steve omdat mijn gezicht er dan terug gevoed, fris en levendig uitziet. Ik kom vermoeid binnen en ga altijd zeer ontspannen buiten. Er wordt niets opgedrongen en de juiste behandeling wordt voorgesteld.
Ik ga nooit nog ergens gaan!

kathleen vandebeek