Algemene informatie

Intraceuticals

Na Hollywood, ook bij ons !

Sinds bekend is geworden dat oa. Madonna met zuurstofbehandelingen haar huid jong en strak weet te houden en haar rimpels met deze behandeling tegen gaat, is deze antirimpel behandeling razendsnel in populariteit toegenomen. Vele celebrities zweren bij deze ware skinbooster 

Meest gestelde vragen

Een O2 zuurstofbehandeling voor de huid wordt officieel oxygen therapie genoemd. Met een soort druk-injectie (ook wel hydrostatische druk genoemd) wordt zuurstof onder druk op de huid gespoten, wat overigens geheel pijnloos is. Het is zelfs een zeer prettig gevoel. De huid wordt als het ware diep gereinigd maar ook wordt de buitenste huidlaag, die voornamelijk uit dode huidcellen bestaat, weggepoetst. Zuurstof en andere werkzame stoffen die in serums zitten dringen door deze behandeling in dieper gelegen huidlagen van het gezicht door en geven de huid daardoor een enorm oppepper. Met een jeugdig uiterlijk, een strakkere huid en minder rimpels tot gevolg.

Als u een zuurstofbehandeling van de huid ondergaat wordt uw gezichtshuid eerst goed gereinigd. Dit is een zeer ontspannende behandeling. Na de reiniging van de huid wordt er serum op de huid aangebracht. Dit serum bevat bepaalde stoffen, zoals vochtbindende stoffen, vitaminen waaronder vitaminen C en plantaardige hormonen. Vervolgens worden deze werkzame stoffen met 98% zuivere zuurstof onder hoge druk dieper in de huid “gespoten”.Met deze behandelingen worden de levende cellen bereikt.

Na de zuurstofbehandeling ziet de huid er jonger en mooier uit. Fris en stralend en strakker. Vandaar dat veel vrouwen en mannen kiezen voor deze behandeling,je ziet onmiddellijk resultaat!