Dermal Filler Injection - Filler for Forehead
Algemene informatie

Medische esthetiek

Medisch esthetische behandelingen zijn een ondersteunende therapie, die uw natuurlijke schoonheid extra zal benadrukken.

Onze artsen werken enkel met FDA approved producten , en producten met een CE label.

U kan in onze praktijk terecht voor verschillende behandelingen zoals opvullende injecties, spierontspannende injecties, PRP en skinboosters. Onze artsen en verpleegkundigen doen hun uiterste best om u te begeleiden en ondersteunen tijdens elke stap van de behandeling.

Meest gestelde vragen

Er zijn twee verschillende soorten injectables: spierontspanners en opvulmiddelen.

Tijdelijke spierontspanner.

Het is een natuurlijk eiwit dat op de zenuwcellen werkt waardoor bepaalde spieren tijdelijk minder actief zijn. Denk bijvoorbeeld aan de fronsrimpel die je trekt wanneer je geconcentreerd bent. Door deze spier te verslappen, kun je de frons er niet meer intrekken en kan de bestaande rimpel zich ontvouwen. De stof wordt, in een kleine dosis, direct onder de huid, in de spier geïnjecteerd om de rimpels te verminderen. De overige zenuwfuncties van de huid worden niet aangetast, waardoor je het gevoel in je gezicht niet kwijtraakt.

Het optimale resultaat is na twee weken zichtbaar. Tijdens een controle afspraak wordt gekeken of je tevreden bent met de behandeling. Het resultaat van spierontspannende injecties is gemiddeld tussen de 3 en 6 maanden lang zichtbaar.

Fillers

zijn als het ware vulmiddelen en vullen de afnemende jeugdige vetkussentjes onder de huid op waardoor de volle en jeugdige uitstraling weer terugkomt. Dit wordt vaak ingezet bij de neus-lippenplooi, jukbeenderen, kaaklijn of diepliggende wallen. Daarnaast kun je de lippen voller maken met behulp van een vulmiddelen. Tijdens een filler behandeling wordt het vulmiddel door middel van kleine injecties onder de huid geïnjecteerd.

Het gebruik van permanente fillers en synthetische fillers is verboden. Onze arts maakt dan ook enkel gebruik van afbreekbare, tijdelijke fillers.